Beton si mortar

Garantia noastra este calitatea!

S.C. SUCPI S.A. detine 4 centrale de preparat betoane si mortare in municipiul Craiova si o statie de betoane in municipiul Calafat, avand capacitatea de productie si comercializare de peste 1000 mc de beton/zi. Centralele de preparat betoane sunt de tip Liebherr, cu malaxor de 3 mc, avand o productivitate de 80 mc/ora, procesul de fabricatie fiind complet automatizat si tip Cedomal C51A, cu malaxor de 0.75 mc, de asemenea automatizat.

Societatea asigura serviciul de transport si pompare a betonului cu ajutorul a 16 autobetoniere de tip Mercedes Actros, cu malaxor Liebherr, avand capacitatea de 10 mc, si 4 pompe stationare tip Putzmeister cu debite de pompare cuprinse intre 15-40 mc/ora, precum si o pompa tip Elefant, marca Mercedes, cu utilaj de pompare Liebherr avand bratul de 36 m si debit de pompare de 100 mc/ora.

Betoanele se prepara dupa retete conform standardelor in vigoare, cu aditivi si plastifianti, obtinandu-se clase de betoane superioare calitativ.

Conditiile de fabricatie a betoanelor si mortarelor, caracteristicile tehnice ale materialelor utilizate, controlul exigent al calitatii, in conformitate cu cerintele normativelor in vigoare, au dus la obtinerea atestarii produselor noastre de catre organisme de certificare acreditate RENAR.