Despre noi

Peste 50 de ani de experienta

"Garantia noastra este calitatea!"


Societatea Comercială S.U.C.P.I. S.A., este o societate cu capital suta la suta privat, ce şi-a propus dezvoltarea comertului, transportului urban, productiei materialelor de constructie, confectitilor metalice, mobilierului din PAL precum si a serviciilor oferite prin inchirierea de autoutilaje de constructii.

S.C. SUCPI S.A., cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul productiei de betoane, mortare, agregate minerale de balastiera, confectii metalice de diverse tipuri, mobilier din PAL dublu melaminat si tamplarie lemn precum si a inchirierii de auto-utilaje de constructii, este una din primele societati furnizoare de produse si servicii pe piata constructiilor civile, industriale si infrastructurii de drumuri pe raza municipiului Craiova si din judetul Dolj.

Prin politica de management a calitatii, prin dotarile tehnice precum si prin realizarea de produse si servicii de cea mai buna calitate, societatea noastra a devenit una dintre primele societati a carui complex comercial se incadreaza cerintelor standardelor europene, cu o capacitate de peste 1300 de standuri, intinzandu-se pe o suprafata de peste 70.000mp. In ceea ce priveste transportul urban, parcul auto este dotat cu microbuze si autobuze ce asigura confortul calatorilor prin transportul rapid si ieftin in orice zona a Craiovei.

S.C. SUCPI S.A. se preocupa sa raspunda permanent tuturor cerintelor pietei intr-un raport optim calitate-pret, avand convigerea ca va castiga mereu increderea celor care opteaza pentru produsele si serviciile sale.